10 Modele de Lenjerii de Pat PERFECTE pentru Vara 2020

Se apropie cel mai așteptat anotimp al anului. Vara aduce multă lumină și căldură în casa ta. Și parcă dormitorul te îndeamnă să creezi o atmosferă veselă și relaxantă.

10 Modele de Lenjerii de Pat PERFECTE pentru Vara 2020

***

Ți-am pregătit câteva idei cum să aduci vara în dormitorul tău cu 10 modele de lenjerii de pat, perfecte pentru sezonul cald.

1. Lenjerii de Pat cu Flori Mari

Natura e cel mai bun exemplu în toate. Așa cum florile dau viață naturii și înveselesc orice peisaj, același lucru reușesc să facă și lenjeriile de pat cu tematică florală.  

Florile mari, supradimensionate sunt îndrăznețe și nu există nicio îndoială că vara se va face simțită în dormitorul tău. Va fi mereu o bucurie să le admiri înainte să adormi.

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Finet // Lenjerii Satin Deluxe // Lenjerii Bumbac Ranforce // Lenjerii Bumbac Poplin

2. Lenjerii de Pat cu Flori Mici

Lenjeriile de pat cu flori mici sunt clasice, moderne și sunt perfecte pentru un dormitor cu o atmosferă chic. Dacă dorești să aduci o notă de romantism în dormitorul tău, florile mici sunt alegerea perfectă. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Finet // Lenjerii Satin Deluxe // Lenjerii Bumbac Ranforce

3. Lenjerii de Pat Simple în Culori Deschise

Simplitatea este și va fi întotdeauna în trend. Lenjeriile de pat deschise la culoare reușesc să îmbrățișeze în mod natural razele soarelui de vară și astfel dormitorul devine mai luminos. 

Lumina naturală de asemenea oferă senzația de mai mult spațiu. Iar dacă preferi doar accente de culoare în dormitor, atunci lenjeriile de pat albe vor completa perfect decorul camerei, fără a se impune. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Ranforce // Lenjerii Bumbac Jacquard Deluxe // Lenjerii Satin Brodat

4. Lenjerii de Pat cu Fluturi

Nu în zadar spunem: ”simt fluturi în stomac”. Fluturii au ceva special. Lenjeriile de pat cu fluturi sunt impunătoare și în funcție de model și culoare, pot fi elegante, jucăușe sau romantice. Dormitorul tău va avea o ambianță cu adevărat deosebită. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Finet // Lenjerii Bumbac Poplin // Lenjerii Pufoase Cocolino // Lenjerii Satinat Superior

5. Lenjerii de Pat cu Design Marin

Nu poate fi vară fără o vacanță pe țărmul mării sau un dor de stat pe plajă. Lenjeriile de pat cu design marin sunt ideale pentru sezonul cald și vei simți că dormitorul a intrat oficial în vacanță. Te vei bucura de o atmosferă relaxantă, liniștită și totodată visătoare. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Ranforce // Lenjerii Bumbac Poplin

6. Lenjerii de Pat Brodate

Lenjeriile de pat brodate au un rafinament aparte. Simplitatea lor se îmbină perfect cu senzația de libertate pe care o aduce vara. Dormitorul tău va arăta elegant, delicat și senin. În plus, lenjeriile de pat din satin brodat sunt 100% din bumbac, așa că, pe lângă aspectul stilat, acestea îți vor oferi și un somn reconfortant. 

Colecții (click): Satin Brodat

7. Lenjerii de Pat Elegante

Nu putem să nu includem și lenjeriile de pat elegante, care sunt clasice și mereu în trend. Acestea sunt pentru nopțile de vară în care admiri cerul înstelat, cu un pahar de vin și o poveste cu cei dragi în atmosfera sofisticată a dormitorului tău. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Finet // Lenjerii Satin Deluxe // Lenjerii Bumbac Ranforce // Lenjerii Bumbac Jacquard Deluxe

8. Lenjerii de Pat cu Păsări Flamingo

Vara e un moment bun “să te joci” cu decorul dormitorului tău și să-i dai viață și multă culoare. Lenjeriile de pat cu grațioasele păsări flamingo sunt deosebite și cu siguranță vor ieși în evidență. Natura întotdeauna ne dă o stare de bine, iar aceste lenjerii de pat pline de farmec te vor binedispune mereu. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Creponat // Lenjerii Bumbac Poplin // Lenjerii Pufoase Cocolino // Lenjerii Bumbac Ranforce

9. Lenjerii de Pat cu Pene

Lenjeriile de pat cu pene sunt stilate, originale și împărtășesc farmecul pe care îl aduce o noapte caldă de vară. Îi vei oferi dormitorul tău o personalitate specială, iar tu te vei bucura de o atmosferă de poveste.

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Ranforce

10. Lenjerii de Pat cu Tematica Paris

Ah, cine n-ar vrea sa tragă o fugă până la Paris, să savureze o cafea pe malul Senei și să se bucure de soare la o plimbare pe Champs Elysees?! 

Adu în dormitorul tău farmecul orașului iubirii cu lenjeriile de pat cu tematica Paris. Romantice, moderne și stilate, aceste lenjerii îți vor da o stare de bine, plină de magie și inspirație. 

Colecții (click): Lenjerii Bumbac Poplin // Lenjerii Bumbac Ranforce

Alege modelul preferat de pe www.adorcasa.ro.

Urmărește-ne pe www.facebook.com/adorcasa.

O vară frumoasă și plină!